Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Museum Het Rembrandthuis

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Faxnummer: 020-5200401 Telefoonnummer: 020-5200400 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.rembrandthuis.nl

Parkeergelegenheid

Parkeergarage op 5 minuten loopafstand

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Museum Het Rembrandthuis

Verscholen achter een eikenhouten deur en rode luiken bevindt zich een voormalige koopmanshuis, gelegen in het schilderachtige oude hart van Amsterdam. Hier heeft Rembrandt van Rijn bijna twintig jaar van zijn leven gewoond en gewerkt (van 1639 tot 1658). Het interieur van het voormalige woonhuis is nu weer zoveel mogelijk teruggebracht in de stijl van Rembrandts tijd. Zeventiende-eeuwse meubelen en gebruiks- en kunstvoorwerpen geven een indruk van de bezittingen van Rembrandt toen hij in 1656 failliet ging. Een kunsthistorische rondleiding door het museum is op aanvraag mogelijk. De maximale groepsgrootte per rondleiding is 15 personen. Een rondleiding duurt ongeveer een uur en kan in verschillende talen verzorgd worden.

Foto's Museum Het Rembrandthuis

Betaalmethoden

Openingstijden Museum Het Rembrandthuis Jodenbreestraat 4 in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Stichting Museum Het Rembrandthuis die het meest in de buurt ligt van de aan de Jodenbreestraat 4 is de Stichting Museum Het Rembrandthuis aan de Jodenbreestraat 4.

Bedrijven in de buurt van Museum Het Rembrandthuis Jodenbreestraat 4 in Amsterdam

Meer museum in Amsterdam

Onze bezoekers over Museum Het Rembrandthuis in Amsterdam