Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Architectenbureau Kerkhoff B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Architectenbureau Kerkhoff B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Architectenbureau Kerkhoff B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0485-516578 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Architectenbureau Kerkhoff B.V.

Architectenbureau Kerkhoff is een zelfstandig en klantgericht architectenbureau te Milsbeek. Al meer dan 35 jaar houden wij ons met veel enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid bezig met het ontwerpen en realiseren van eigentijdse bouwprojecten voor zowel bedrijven als particulieren. Individueel maatwerk staat daarbij hoog in het vaandel, of het nu om een groot project of kleine verbouwing gaat. Wij houden toezicht op het gehele bouwproces, van schetsontwerp, bouwaanvraag tot en met oplevering, zodat u wensen en ideeën snel en zonder onaangename verrassingen kunnen worden gerealiseerd.Wilt ook u uw droomhuis werkelijkheid laten worden of bent u op zoek naar duurzame utiliteitsbouw met een persoonlijke uitstraling dan kunnen wij u van dienst zijn. Architectenbureau Kerkhoff biedt u namelijk de mogelijkheid geheel vrijblijvend uw droomwens in een persoonlijk gesprek kenbaar te maken.

Openingstijden Architectenbureau Kerkhoff B.V. Driekronenstraat 10 in Milsbeek

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Luc Brouwers Bouwk. Tekenen en Adv. Bureau die het meest in de buurt ligt van de aan de Driekronenstraat 10 is de Luc Brouwers Bouwk. Tekenen en Adv. Bureau aan de Ovenberg 4.

Bedrijven in de buurt van Architectenbureau Kerkhoff B.V. Driekronenstraat 10 in Milsbeek

Meer architect in Milsbeek

Onze bezoekers over Architectenbureau Kerkhoff B.V. in Milsbeek