Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Eetcafé De Pepermolen

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0592-269789 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Betaald parkeren op de Brink of in een van de nabij gelegen parkeergarages. Op loopafstand: vrij parkeren is mogelijk op het Veemarkt terrein.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Eetcafé De Pepermolen

De Pepermolen is hét eetcafé in de Singelpassage in te Assen. Eetcafé de Pepermolen biedt een huislijke sfeer en ouderwetse gezelligheid met een knipoog naar een Engelse Pub. Wij hebben gekozen voor een combinatie van gezelligheid en kwaliteit. Lekker en eerlijk eten staat hoog in het vaandel. Alles wordt met veel zorg vanaf de basis in eigen keuken bereid. U kunt onze gerechten ook afhalen! Ook vergaderingen , feesten, partijen, en (zaken) lunch kunnen door ons verzorgd worden. Tevens voor de vrijdagmiddag borrel samen met collega’s en vrienden. Bioscoop/theater arrangement: Reserveer bij ons en wij zorgen ervoor dat u op tijd bij de bioscoop bent en dat uw kaartje voor u klaar ligt bij de kassa.

Betaalmethoden

Openingstijden Eetcafé De Pepermolen Singelpassage 19 in Assen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Chicken Corner die het meest in de buurt ligt van de aan de Singelpassage 19 is de Chicken Corner aan de Mulderstraat 14.

Bedrijven in de buurt van Eetcafé De Pepermolen Singelpassage 19 in Assen

Meer restaurant in Assen

Onze bezoekers over Eetcafé De Pepermolen in Assen