Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


No Limits Twente

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-22079870 Telefoonnummer: 053-4281010 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over No Limits Twente

No Limits Twente is gevestigd in Enschede. U kunt No Limits Twente vinden in op recreatieplas Het Rutbeek. No Limits Twente heeft een unieke waterattractie, de Wavesurfer. De Wavesurfer creëert een kunstmatige golf waarvan de sterkte kan worden aangepast. Bij No Limits Twente kunnen daardoor beginners maar ook ervaren surfers terecht. U kunt bij No Limits Twente Flowboarden en Bodyboarden. Flowboarden is een unieke combinatie van surfen, skateboarden en snowboarden. Het is ook mogelijk om op Het Rutbeek te waterskiën en wakeboarden. U kunt bij No Limits Twente te Enschede ook terecht voor arrangementen en kinderfeestjes. Neem voor meer informatie gerust contact op of neem een kijkje op de website: www.nolimitstwente.nl.

Openingstijden No Limits Twente Jacobsrietweg 175 in Enschede

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Apex Jiu-Jitsu die het meest in de buurt ligt van de aan de Jacobsrietweg 175 is de Apex Jiu-Jitsu aan de De Reulver 30.

Bedrijven in de buurt van No Limits Twente Jacobsrietweg 175 in Enschede

Meer sportaccomodatie in Enschede

Onze bezoekers over No Limits Twente in Enschede