Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Zielhuis Uitvaart

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-26793077 Telefoonnummer: 020-7712997 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Zielhuis Uitvaart

Zielhuis Uitvaart in Amsterdam is er voor betrokken en persoonlijke uitvaartverzorging. Zielhuis Uitvaart is een kleinschalige uitvaartonderneming voor Amsterdam en omgeving. We hebben een informele en persoonlijke stijl van werken, geen vastomlijnd protocol, maar stemmen af op uw wensen. Zielhuis Uitvaart staat open voor verschillende leefstijlen, levensbeschouwingen en culturele tradities. Zielhuis Uitvaart informeert u graag over de diverse mogelijkheden bij het regelen van een begrafenis of crematie in Amsterdam en omgeving. Wij staan voor alles open en kunnen voor elk budget iets voor u betekenen. Kijk voor meer informatie op de website van Zielhuis Uitvaart.

Betaalmethoden

Openingstijden Zielhuis Uitvaart Utrechtsedwarsstraat 85-C in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Iede Hoorn Uitvaartzorg die het meest in de buurt ligt van de aan de Utrechtsedwarsstraat 85 is de Iede Hoorn Uitvaartzorg aan de Nieuwe Prinsengracht 14.

Bedrijven in de buurt van Zielhuis Uitvaart Utrechtsedwarsstraat 85-C in Amsterdam

Meer uitvaart in Amsterdam

Onze bezoekers over Zielhuis Uitvaart in Amsterdam