Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Tagra - Tape applicatie, Handling, Grafische afwerking

(6.6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 020-3417905 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Tagra - Tape applicatie, Handling, Grafische afwerking

Grafische afwerking, het aanbrengen van dubbelzijdige tape en handlingwerkzaamheden. Snel en nauwkeurig kunnen wij machinaal of handmatig dubbelzijdig tape aanbrengen op uw drukwerk. Of het nu gaat om zelfmailers, klep van envelop, tafelkaart of poster etc. Wij voorzien alles van tape, waar u maar wilt. Omdat wij grote hoeveelheden tape afnemen bij onze leverancier kunnen wij scherp inkopen. Wij willen ook ú laten profiteren van onze concurrerende tarieven. Voor onze handling service hebben wij een team van medewerkers klaar staan om uw opdrachten snel en efficiënt uit te voeren. Hieronder een korte samenvatting van onze handling service: in-ompakken Ompakken van Bulk naar consumenten verpakkingen Product herstellen Stickeren/ etiketteren van producten Verzend klaar maken Samenvoegen, completeren Voor het handmatig afwerken van uw grafische producten bent u bij ons aan het goede adres, tevens kunnen wij ook verschillende machinale verwerkingen voor u verzorgen. Hieronder enkele bewerkingen welke wij regelmatig verzorgen. Vouwen en plakken van mappen Offerte mappen voorzien van snelhechter en/of zelfklevende tas. Mailing verpakken, insteken Aanbrengen van sluitzegels Handmatig vergaren. Ringbanden completeren. Snijden, vergaren, boren, sealen en hechten.

Betaalmethoden

Openingstijden Tagra - Tape applicatie, Handling, Grafische afwerking Zwanenburgerdijk 277-Unit F in Zwanenburg

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Idea Management Holding B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Zwanenburgerdijk 277 is de Idea Management Holding B.V. aan de Zwanenburgerdijk 275.

Bedrijven in de buurt van Tagra - Tape applicatie, Handling, Grafische afwerking Zwanenburgerdijk 277-Unit F in Zwanenburg

Meer zakelijke dienstverlening in Zwanenburg

Onze bezoekers over Tagra - Tape applicatie, Handling, Grafische afwerking in Zwanenburg

  • Tevredenheid openingstijden:
    6.8
    (1 beoordeling)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    6.8
    (1 beoordeling)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    6.8
    (1 beoordeling)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    6.6
    4 beoordelingen