Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Autorijschool Herlaar

(8)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Autorijschool Herlaar afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Autorijschool Herlaar of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-41315414 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Autorijschool Herlaar

Autorijschool Herlaar is gevestigd in Assen en heeft kwaliteit, professionaliteit, lage lesprijzen en goede service. Er wordt les gegeven in Assen en omgeving. Rijlessen zijn leuk, spannend en voor sommige mensen misschien zelfs een beetje eng. De één heeft aan twintig lessen genoeg, de ander doet er iets langer over. Toch is ieders doel hetzelfde; zo snel mogelijk dat rijbewijs halen. Bij Autorijschool Herlaar wordt er alles aan gedaan om dit doel te verwezenlijken. Wij bieden de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. In een ontspannen sfeer gaan we samen aan de slag om jou voor te bereiden op het examen. Maak nu kennis met Autorijschool Herlaar door je in te schrijven voor een gratis proefles. Bij onze rijschool word je volgens de nieuwste lesmethodes geduldig begeleid en voorbereid op het examen om te laten zien dat jij Vlot, Veilig en Zelfstandig aan het verkeer kan deelnemen. Als gecertificeerd faalangst instructeur is Autorijschool Herlaar gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met verschillende soorten rijangsten en examenvrees. Hiernaast geeft de rijschool ook opfriscursussen.

Betaalmethoden

Openingstijden Autorijschool Herlaar Baanderheugte 16 in Assen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van A28 Rijopleidingen die het meest in de buurt ligt van de aan de Baanderheugte 16 is de A28 Rijopleidingen aan de Ketellapperstraat 13.

Bedrijven in de buurt van Autorijschool Herlaar Baanderheugte 16 in Assen

Meer rijschool in Assen

Onze bezoekers over Autorijschool Herlaar in Assen

  • Tevredenheid openingstijden:
    8.2
    (2 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    7.8
    (2 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    7.8
    (2 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    8.2
    (2 beoordelingen)
  • Totaal:
    8
    8 beoordelingen