Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Vermeer Uitvaartzorg

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-21830965 Telefoonnummer: 0591-227922 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Vermeer Uitvaartzorg

Vermeer Uitvaartzorg is gevestigd in Veenoord (Emmen, Drenthe) en richt zich als onafhankelijk uitvaartverzorger op Zuidoost Drenthe. Het werkgebied omvat de gemeenten Emmen, Coevorden, Borger en Odoorn. Met de daarbij behorende dorpen. Omdat Vermeer Uitvaartzorg op geen enkele wijze financieel gebonden is aan een verzekeraar of andere uitvaartverzorger, kan volledige onafhankelijkheid in advisering en productkeuze worden gegarandeerd. Vermeer Uitvaartzorg is een kleine onderneming. Nabestaanden hebben te maken met een vast contactpersoon die u ook na de uitvaart bij zal staan. Aandacht en rust zijn de uitgangspunten van Vermeer Uitvaartzorg. Een goede organisatie en een warme sfeer vormen de grondslag voor een uitvaart, waar je met een goed gevoel aan terug kunt denken.

Betaalmethoden

Openingstijden Vermeer Uitvaartzorg Burgemeester Gratamaplein 3 in Veenoord

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Uitvaartvereniging 'Erica' die het meest in de buurt ligt van de aan de Burgemeester Gratamaplein 3 is de Uitvaartvereniging 'Erica' aan de De Kreuzen 32.

Bedrijven in de buurt van Vermeer Uitvaartzorg Burgemeester Gratamaplein 3 in Veenoord

Meer uitvaart in Veenoord

Onze bezoekers over Vermeer Uitvaartzorg in Veenoord