Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Danla Dan's Centrum

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Danla Dan's Centrum afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Danla Dan's Centrum of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-43444139 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Danla Dan's Centrum

Leven is energie. Coordinatie, stabilisatie, snelheid, spierkracht, sperconditie, hart- en logconditie, reactievermogen en flexibiliteit bepalen je energie, bepalen je leven. Danla Dan’s Centrum is een instituut voor bewegings expresie waar iedereen word uitgedaagt om het beste uit zichzelf te halen en steeds zijn grenzen te verleggen. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende disciplines zoals danssport, ballet, tapdans, kungfu, fitlessen en nog veel meer voor kinderen, volwassenen en bedrijven. Danla Dan’s Centrum is een plek om je energie op te bouwen en te laten doorstromen in een verassende bewegings vorm.

Openingstijden Danla Dan's Centrum Prof. Mr. P.J. Oudlaan 2 in Purmerend

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van NVHer die het meest in de buurt ligt van de aan de Prof. Mr. P.J. Oudlaan 2 is de NVHer aan de Kanaalstraat 10.

Bedrijven in de buurt van Danla Dan's Centrum Prof. Mr. P.J. Oudlaan 2 in Purmerend

Meer dansschool in Purmerend

Onze bezoekers over Danla Dan's Centrum in Purmerend