Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Octo4Kids

(7.5)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0529 -851488 Mobiel: 06-48647368 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Octo4Kids

Octo4Kids is een speelparadijs voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Bij Octo4Kids kunnen kinderen naar hartenlust klimmen, klauteren, glijden en spelen. Octo en zijn oceaanvriendjes zorgen er voor dat kinderen zich tijdens het spelen wanen in een onderzee-wereld. Ook is er ruimte om te bouwen en te knutselen, zo is er voor ieder wat wils. De (groot-)ouders of begeleiders kunnen heerlijk op het terras zitten en ondertussen een kop lekkere koffie of thee drinken. Octo4Kids is een plek waar je je als kind en als volwassene direct thuis gaat voelen. Daarnaast is het mogelijk om, voor ieder wat wils, iets te bestellen uit de keuken. Voor kinderen én volwassenen wordt een bezoek aan mijn speelparadijs een mooie belevenis. Neemt u voor meer informatie of vragen gerust contact op.

Openingstijden Octo4Kids Haven Oost 32 in Ommen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van De Vrolijke Vogelverschrikker die het meest in de buurt ligt van de aan de Haven Oost 32 is de De Vrolijke Vogelverschrikker aan de Stegerensallee 59.

Bedrijven in de buurt van Octo4Kids Haven Oost 32 in Ommen

Meer pretpark in Ommen

Onze bezoekers over Octo4Kids in Ommen

  • Telefonische bereikbaarheid:
    20%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    7.2
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    7.5
    3 beoordelingen