Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Garage D.R.C. Utrecht

(8.7)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-14914846 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Garage D.R.C. Utrecht

Reparaties en handel in bedrijfsauto's en personenauto's. -Apk -Onderhoud -reparaties -banden -airco -laadklep reparaties - DRC - Diagnose en Reperatie Centrum is een RDW erkend Autobedrijf. DRC ontzorgt u volledig op het gebied in onderhoud en reparatie. Onze medewerkers in de speciaal ingerichte werkplaats voor auto's en bestelwagens zorgen ervoor dat u weer snel onderweg bent. U bent bij ons aan het juiste adres voor alle aspecten van de autobranche. Zoals APK keuring, (APK zonder afspraak is bij ons mogelijk), airco onderhoud en reparatie, grote beurt en kleine beurt van uw auto. Maar ook banden en de uitlaat vervangen of een nieuwe accu. Tevens is er een auto ambulance aanwezig, voor als uw auto niet meer zelfstandig kan rijden. Gratis controle bij aanschaf van een willekeurig occasion. Daar op krijgt u een uitgebreid advies eventueel met een diagnose raport. Wij doen ook aan verkoop van occasion's voor een smalle beurs. Maar uiteraard zijn er nog veel meer dingen waar u bij Garage DRC Utrecht terecht kunt.Ons team bestaat uit Vakkundig opgeleide monteur's. Wij staan open met het bedenken van techniche oplossingen. Ook denken we mee over de aller laagste prijs in reparatie. Wij streven naar klaar terwijl u wacht. ( koffie aanwezig ) Grote en kleine service beurt word direct uitgevoerd. Uitlaten accu's en schokbreker's snel vakkundig gemonteerd. Banden en velgen van bijna alle auto merken aanwezig. Bent u op zoek naar een auto die bij u past? Wij hebben een ruim aanbod voor u op voorraad.

Betaalmethoden

Openingstijden Garage D.R.C. Utrecht Demkaweg 19-A in Utrecht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van HMH Auto's die het meest in de buurt ligt van de aan de Demkaweg 19 is de HMH Auto's aan de Heliumweg 6.

Bedrijven in de buurt van Garage D.R.C. Utrecht Demkaweg 19-A in Utrecht

Meer autobedrijf in Utrecht

Onze bezoekers over Garage D.R.C. Utrecht in Utrecht

  • Telefonische bereikbaarheid:
    13%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    9.2
    (10 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    8.8
    (10 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    8.4
    (9 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    8.2
    (9 beoordelingen)
  • Totaal:
    8.7
    38 beoordelingen

Onze bezoekers over Garage D.R.C. Utrecht in Utrecht

  • (10)

    Goede service, vriendelijke jongens, ze overleggen bij kosten en reparaties en denken met je mee. Afspraak kan altijd snel en even langskomen is ook geen probleem.

    06-05-2020
  • (10)

    Eerlijke en uiterst flexibele garage met uitstekende service. Denkt altijd mee en geeft de juiste adviezen, ook als dat voor hem minder omzet zou betekenen!
    Voorbeeld: ik wilde mijn auto laten voorzien van achteruitrij-sensoren plus een achteruitrij camera.
    Zijn advies: Ik doe eerst de camera en als je na een paar weken toch ook nog de sensoren wilt dan doe ik die ook voor je. Ik verwacht echter dat je die niet meer nodig zult hebben als je al een camera hebt en dat zal je dus een paar honderd euro besparen. Hij had gelijk, de sensoren heb ik nu inderdaad niet meer nodig.

    17-02-2018
  • (10)

    -

    13-07-2017