Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


SameSame Thai Restaurant

(8.2)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van SameSame Thai Restaurant afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van SameSame Thai Restaurant of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0346-251216 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over SameSame Thai Restaurant

Thais restaurant gepositioneerd in Galerie Peter Leen XL. Vanuit de galerie loopt u zo het restaurant binnen. Een restaurant met een Thaise keuken onder één dak met de galerie. De entourage, de originele Thaise gerechten en de eigen sfeer maken dit restaurant tot een uniek gebeuren. Het restaurant heeft een oppervlakte van 70 m² en is geopend tijdens de openingstijden van de galerie. Niet alleen voor een klein hapje maar ook voor een diner kunt u hier heerlijk vertoeven. Uiteraard hebben we een aanbod van fantastische wijnen welke heerlijk combineren met onze Thaise gerechten. Voor een partij, een zakelijke afspraak, een bedrijfspresentatie of een familiebijeenkomst kunt u bij ons terecht in een door kunst omgeven sfeer. Maar uiteindelijk is het leukste om gewoon binnen te lopen, aan te schuiven en enkele kleine hapjes te bestellen en deze te combineren met een heerlijk glas wijn van uw eigen voorkeur. Same Same (spreek uit seem seem) is een verbastering in de Thaise straattaal en betekent zoveel als; ongeveer hetzelfde als, bijna gelijk aan… Same Same restaurant is geen bistro, geen tapas bar, geen grand-café, geen loungebar maar same same restaurant. Het concept same same wordt doorgetrokken in de menukaart, de aankleding van het restaurant, de kleuren, de mensen die er werken. Komt u maar kijken en proeven en dan ziet u het zelf. Wanneer u zeker wilt zijn van een plek dan is reserveren zeer aan te bevelen. (een eigen website voor het restaurant komt binnenkort in de lucht)

Betaalmethoden

Openingstijden SameSame Thai Restaurant Herenstraat 25 in Breukelen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Same Same Restaurant B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Herenstraat 25 is de Same Same Restaurant B.V. aan de Herenstraat 25.

Bedrijven in de buurt van SameSame Thai Restaurant Herenstraat 25 in Breukelen

Meer restaurant in Breukelen

Onze bezoekers over SameSame Thai Restaurant in Breukelen

  • Telefonische bereikbaarheid:
    20%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    7.6
    (5 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    8
    (5 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    8.4
    (5 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    8.6
    (4 beoordelingen)
  • Totaal:
    8.2
    19 beoordelingen

Onze bezoekers over SameSame Thai Restaurant in Breukelen

  • (10)

    Geweldig.

    26-08-2016
  • (8.5)

    Van de zomer met de boot voor het eerst langs geweest. Gezellig op het buiten terras wat gedronken, bij nader in zien ook blijven eten. Ontdekten toen door een Thais biertje dat het een Thais restaurant betrof. Wat ons toen verwonderde was de Thaise keuken met echte Thaise gerechten bereidt door een Thaise kok. Alles was van hoge kwaliteit, de bediening, de gast vrijheid en een goede prijs kwaliteit verhouding. Dus zeker goed on vaker langs toegaan. Dat hebben we inmiddels. Dan ook gedaan.

    14-10-2015
  • (9)

    Meerdere malen te gast geweest. Heerlijk eten van goede kwaliteit en vriendelijke bediening. Door wisselende kunstexposities altijd weer verrassend. Terwijl het eten heel gelijkmatig is. Bij goed weer een heerlijk terras aan de Vecht.




    22-07-2014