Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Praktijk voor Klassieke Homeopathie Jeanne van de Veerdonk

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Praktijk voor Klassieke Homeopathie Jeanne van de Veerdonk afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Praktijk voor Klassieke Homeopathie Jeanne van de Veerdonk of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-40190060 Telefoonnummer: 040-2218511 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Gratis parkeerplaatsen aanwezig

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Praktijk voor Klassieke Homeopathie Jeanne van de Veerdonk

Praktijk Klassieke Homeopathie Jeanne van de Veerdonk in Waalre beoefend homeopathie uit. Homeopathie is een alternatieve geneeswijze, waarbij bij het genezingsproces gebruik gemaakt wordt van bewerkte natuurlijke middelen (dierlijk, plantaardig en mineralen). Bij de Klassieke Homeopathie ligt het accent bij de mens in zijn totaliteit. Omdat ieder mens uniek is; in zijn klachtenbeleving, zijn gewoonten, zijn omstandigheden, is het nodig een grondig vraaggesprek met cliënt aan te gaan. Hierop wordt na een grondige analyse een passend middel gezocht, met als resultaat dat zowel de klacht verdwijnt, maar dat ook het energielevel en de geestesgesteldheid verbeterd. Mogelijke klachten: Burn-out, vermoeidheid, eczeem, onzekerheid, gedragsproblematiek, Migraine, Hormoonstoringen, Angsten.

Openingstijden Praktijk voor Klassieke Homeopathie Jeanne van de Veerdonk Emmastraat 9 in Waalre

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Praktijk voor Therapeutische Massage JeannevandeVeerdonk die het meest in de buurt ligt van de aan de Emmastraat 9 is de Praktijk voor Therapeutische Massage JeannevandeVeerdonk aan de Emmastraat 9.

Bedrijven in de buurt van Praktijk voor Klassieke Homeopathie Jeanne van de Veerdonk Emmastraat 9 in Waalre

Meer massage in Waalre

Onze bezoekers over Praktijk voor Klassieke Homeopathie Jeanne van de Veerdonk in Waalre