Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Med4all

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Med4all afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Med4all of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 06-38632456 Telefoonnummer 2: 033-4803076 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Med4all

Med4All Hoogland is specialist in Arbo advies, BHV trainingen en AED producten. Niet altijd komt u als werkgever toe aan het prioriteren van een verantwoorde werkplek. Med4All biedt dan graag expertise bij het opstellen van een Risico Inventarisatie & Evaluatie, het opstellen van een Beleidshulpverleningsplan, het organiseren van ontruimingsoefeningen en het controleren van de EHBO / BHV koffers. Daarnaast kunt u bij Med4All terecht voor de verkoop van AED's en overige EHBO / BHV materialen. Ook voor trainingen en cursussen op het gebied van bedrijfsveiligheid biedt Med4All hulp en biedt o.a. Reanimatie/AED cursussen, EHBO trainingen en brandmeldinstallatie beheer aan. Op het gebied van BHV-hulpverlening kunt u bij Med4All terecht voor BHV-cursussen, zodat vervolgens ontruimingsoefeningen in uw bedrijf zo soepel mogelijk verlopen. Wilt u meer informatie over Med4All uit Hoogland? Kijk op www.med4all.nl of neem geheel vrijblijvend contact op.

Betaalmethoden

Openingstijden Med4all De Boskamp 35 in Hoogland

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van RAP support die het meest in de buurt ligt van de aan de De Boskamp 35 is de RAP support aan de De Boskamp 55.

Bedrijven in de buurt van Med4all De Boskamp 35 in Hoogland

Meer dienstverlening in Hoogland

Onze bezoekers over Med4all in Hoogland