Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Mobiele Hondenparadijs

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Mobiele Hondenparadijs afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Mobiele Hondenparadijs of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-44223875 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Mobiele Hondenparadijs

Complete professionele trimservice voor alle rassen bij U aan huis. Ik heb de oplossing voor U en Uw hond. U hoeft Uw hond niet meer naar een trimsalon te brengen, de trimsalon komt naar U! Ik kom na afspraak naar U thuis en verzorg Uw hond in ’t Mobiele Hondenparadijs. De bus is volledig omgebouwd tot een professionele trimsalon. ’t Mobiele Hondenparadijs is van alle gemakken voorzien, zodat Uw hond een volledige trimbeurt kan ondergaan. U zelf kan als U wil tussendoor een kijkje nemen naar de vooruitgang van de verzorging. Uw hond word gestyld naar Uw persoonlijke wensen of ras-standaard. U kunt mij op verschillende manieren bereiken: Telefonisch op het nummer: 06 44 22 38 75 Of Per email: info@mobielehondenparadijs.nl

Openingstijden Mobiele Hondenparadijs Rectorijstraat 17 in Weert

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Trimsalon Désirée die het meest in de buurt ligt van de aan de Rectorijstraat 17 is de Trimsalon Désirée aan de Zandstraat 6.

Bedrijven in de buurt van Mobiele Hondenparadijs Rectorijstraat 17 in Weert

Meer trimsalon in Weert

Onze bezoekers over Mobiele Hondenparadijs in Weert