Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Ergotherapiepraktijk van Heel- Op den Kamp

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 06-41555656 Telefoonnummer 2: 046-4007707 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Parkeren voor de deur.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Ergotherapiepraktijk van Heel- Op den Kamp

Ergotherapie voor kinderen, volwassen en ouderen. Gevestigd in een Paramedisch Centrum! Als u beperkingen ervaart in uw dagelijkse bezigheden, kunt u bij de ergotherapeut terecht. De hulpvragen kunnen gericht zijn op wonen, werken, school, hobby's en vervoer. De activiteiten die voor u belangrijk zijn en een probleem vormen in uw dagelijks functioneren worden zo praktisch mogelijk aangepakt. De ergotherapeut ondersteunt op een praktische en interactieve wijze en denkt in oplossingen en mogelijkheden. Specialisaties van de praktijk: kinderergotherapie, advisering m.b.t. ergonomie op de werkplek, praktische ondersteuning t.b.v. herstel bij vermoeidheid (na ziekte) en bij burn-out/overspannen zijn.

Openingstijden Ergotherapiepraktijk van Heel- Op den Kamp Veestraat 28 in Sittard

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van M.F.C. - Onder de twee torens die het meest in de buurt ligt van de aan de Veestraat 28 is de M.F.C. - Onder de twee torens aan de Bremstraat 7.

Bedrijven in de buurt van Ergotherapiepraktijk van Heel- Op den Kamp Veestraat 28 in Sittard

Meer zorg in Sittard

Onze bezoekers over Ergotherapiepraktijk van Heel- Op den Kamp in Sittard