Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Sportcafe Alkmaar

(7.6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 06-13134173 Telefoonnummer 2: 072-5154100 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Sportcafe Alkmaar

Welkom bij Sportcafé Alkmaar, Het gezelligste sportcafé van Alkmaar en omstreken! Zin om een potje te poolen, snookeren, biljarten, darten of gewoon een biertje te drinken vlakbij het centrum van Alkmaar? Kom naar Sportcafé Alkmaar! Wij hebben 42 tafels staan, waarvan 36 pooltafels, 5 fullsize snookertafels en 1 biljarttafel. Daarnaast hebben we 2 Photoplay spelautomaten, 2 Deutscher Meister voetbaltafels en kun je gratis een potje darten op één van de zes dartbanen. Consumpties zijn verplicht. Live (voetbal)wedstrijden: De live wedstrijden van AZ en andere Nederlandse en buitenlandse teams kunnen op TV en groot scherm bekeken worden. Kijk in de agenda voor meer informatie. Natuurlijk is het ook gezellig om bij ons aan de bar, zitjes of stamtafels een hapje en drankje te nuttigen zonder dat je wilt spelen. Voor rokers hebben wij een rookruimte ingericht.

Betaalmethoden

Openingstijden Sportcafe Alkmaar Zijperstraat 26 in Alkmaar

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van V.O.F. Sportcafé Overstad die het meest in de buurt ligt van de aan de Zijperstraat 26 is de V.O.F. Sportcafé Overstad aan de Zijperstraat 26.

Bedrijven in de buurt van Sportcafe Alkmaar Zijperstraat 26 in Alkmaar

Meer café in Alkmaar

Onze bezoekers over Sportcafe Alkmaar in Alkmaar

  • Telefonische bereikbaarheid:
    0%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    7.6
    1 beoordeling