Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Lippets Speelhuisjes

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-20967012 Telefoonnummer: 0592-415511 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Lippets Speelhuisjes

Lippets Speelhuisjes uit Smilde is een bedrijf dat zich specialiseert in de productie en montage van houten speelhuizen voor uw kinderen. Lippets Speelhuisjes heeft voor u de mooiste en beste speelhuisjes. Zo hebben zij speelhuisjes met glijbaan, speelhuisjes op de grond en speeltoestellen met glijbaan. Tevens leveren zij dichte huisjes met echte danksingels. Lippets Speelhuisjes is de enige in Nederland die ook uw speelhuisjes komt monteren! U mag bij Lippets Speelhuisjes zelf de opstelling van uw speelhuis bepalen en het geheel naar wens samenstellen. Kijk ook eens op de website om een indruk te krijgen van het assortiment dat Lippets Speelhuisjes u kan bieden! Lippets Speelhuisjes is 24 u per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Betaalmethoden

Openingstijden Lippets Speelhuisjes Korenmolen 32 in Smilde

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Garant Kozijnen B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Korenmolen 32 is de Garant Kozijnen B.V. aan de Industrieweg 5.

Bedrijven in de buurt van Lippets Speelhuisjes Korenmolen 32 in Smilde

Meer hout in Smilde

Onze bezoekers over Lippets Speelhuisjes in Smilde