Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Logopediepraktijk Logovision

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Logopediepraktijk Logovision afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Logopediepraktijk Logovision of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 06-42089481 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Logopediepraktijk Logovision

Wanneer u of uw kind problemen heeft op het gebied van spraak, taal, stem, adem, eten, drinken of met het gehoor, dan staat ons team van logopedisten voor u klaar! Logopedie van 0 tot 100! Wij zijn lid van de N.V.L.F. (Nederlandse Vereniging Logopedie en Foniatrie) en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. We nemen deel aan verschillende kwaliteitskringen en houden onze kennis op peil door het volgen van bij- en nascholing. We hebben ons gespecialiseerd in de behandeling van baby's, kinderen en volwassenen. Hieronder vindt u een overzicht van de specialisaties in onze praktijk: Behandeling bij baby's en kinderen: •Eet- en drinkproblemen bij baby's en jonge kinderen (prelogopedie) •Logopedie bij spraakproblemen (PROMPT, Metaphon, Hodson en Paden) •Logopedie bij taalproblemen (Hanen-principes) •Oro-myofunctionele therapie (therapie bij lispelen, afleren duimen of speenzuigen, mondademen, afwijkende slik) •Logopedische behandeling bij niet- of nauwelijks sprekende kinderen Behandeling bij volwassenen: •Problemen met praten (bv. woordvindingsproblemen of spieren die niet meer meewerken bij het spreken) na een TIA, herseninfarct, hersenbloeding of bij een spierziekte •Problemen met slikken (bv. vaak verslikken of hoesten tijdens het drinken of eten) na een TIA, herseninfarct, hersenbloeding of bij een spierziekte •Logopedische behandeling bij de ziekte van Parkinson (geregistreerd Parkinsontherapeut, aangesloten bij ParkinsonNet) •Logopedische behandeling bij stemproblemen, waaronder larynxmanipulatie en psychogene stemstoornissen •Oro-myofunctionele therapie (therapie bij mondademen, afwijkende slik, tanden die weer scheef gaan staan terwijl u vroeger een beugel heeft gehad)

Openingstijden Logopediepraktijk Logovision Wagenaarstraat 157 in Geleen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Logopedie SamenSpraak VAN Smeets die het meest in de buurt ligt van de aan de Wagenaarstraat 157 is de Logopedie SamenSpraak VAN Smeets aan de Frans Erenslaan 103.

Bedrijven in de buurt van Logopediepraktijk Logovision Wagenaarstraat 157 in Geleen

Meer logopedie in Geleen

Onze bezoekers over Logopediepraktijk Logovision in Geleen