Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Fair Winds

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 015-8877425 Mobiel: 06-28845219 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Fair Winds

Fairwinds biedt u een zeer uitdagende training voor managers. Stuur zelf met je teamleden een zeiljacht van A naar B over groot water! Bij Fair Winds, gevestigd in Rijswijk (Zuid-Holland) krijgt u een tweedaagse training, inclusief voorbereiding en afronding. Hierin leert u wat het is om iets te besturen waar u geen ervaring mee heeft, waarbij u wordt geleid door iemand met jarenlange managementervaring in de private en publieke sector! In overleg zijn eventueel afwijkende programma’s te ontwerpen, zoals langere tochten, buitenlandse bestemmingen of winterprogramma’s. Fair Winds uit Rijswijk biedt u een zeer intensieve ervaring als optimalisering van managementvaardigheden en/of verbetering van samenwerking! Neem voor meer informatie contact op met Fair Winds.

Betaalmethoden

Openingstijden Fair Winds Jaagpad 12 in Rijswijk (Zuid-Holland)

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van van Moorsel, Partner in Projects die het meest in de buurt ligt van de aan de Jaagpad 12 is de van Moorsel, Partner in Projects aan de Jaagpad 12.

Bedrijven in de buurt van Fair Winds Jaagpad 12 in Rijswijk (Zuid-Holland)

Meer organisatieadvies in Rijswijk (Zuid-Holland)

Onze bezoekers over Fair Winds in Rijswijk (Zuid-Holland)