Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Klusjesman van Amsterdam

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Klusjesman van Amsterdam afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Klusjesman van Amsterdam of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 06-48446495 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Klusjesman van Amsterdam

De klusjesman van Amsterdam en omstreken Voor alle uw klussen in en om het huis. Ik heb meer dan 25 jaren ervaring. Verbouwen Renovatie Onderhoud Afwerken Schilderen binnen en buiten Behangen Timmerwerken Stukadoren Sierpleister Sauzen van uw plafonds en wanden. Plafond verlagen Muurtje bouwen Elektra Loodgieter Tegelen Voegen en kitten Isoleren huis Leggen van vloeren Leggen laminaat Wasmachine aansluiting maken Vaatwasmachine aansluiting maken Isoleren van uw huis, zolder. Onderhoud en lakken van uw houten vloeren Ontruimen,afvoeren, schoon opleveren Glazenwasserij binnen en buiten Een muurtje plaatsen Werkgebied: Noord-Holland.Flevoland,Provincie Utrecht,Zuid-Holland De klusjes man van Amsterdam is bereikbaar 7 dagen per week van 08:30 t/m 22:00 uur. Tel: 06- 4844 6495

Openingstijden Klusjesman van Amsterdam Ekingenstraat 178 in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Klusbedrijf Johnny die het meest in de buurt ligt van de aan de Ekingenstraat 178 is de Klusbedrijf Johnny aan de Osdorperweg 5.

Bedrijven in de buurt van Klusjesman van Amsterdam Ekingenstraat 178 in Amsterdam

Meer klusbedrijf in Amsterdam

Onze bezoekers over Klusjesman van Amsterdam in Amsterdam