Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


FISH MARKET

(8.3)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 050-3180333 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheden langs het water bij de Astraat. Men kan ook gebruik maken van de parkeergarage onder de media markt op slechts steenworp afstand van de winkel.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over FISH MARKET

FISH MARKET catering-events-winkel, met een familie die al meer dan 100 jaar in de vis zit werd de ambacht met de paplepel ingegoten. Wij serveren de lekkerste vis van Nederland, onze vis is kwalitatief hoogstaand en zoveel mogelijk duurzaam. FISH MARKET de viswinkel is onze viswinkel in Groningen, wij zijn u hier graag van dienst. “Alle visspecialiteiten die we verkopen worden door ons zelf bedacht en ambachtelijk bereid voortvloeiend uit familie recepten. Alle gerookte vis wordt speciaal ambachtelijk gerookt voor de Groningse markt. We werken zoveel mogelijk met biologische ingrediënten. Ook voor catering (feesten, partijen, evenementen) en bezorgingen zijn wij ten alle tijden bereikbaar. Fish Market is eerlijkheid. Wij handelen vanuit wat wij belangrijk vinden in deze tijd, maatschappij en onze eigen gezondheid. Wij willen mensen informeren en alleen de lekkerste vis serveren zoals deze hoort te zijn. Passend bij ieder budget van student tot senior. Duurzaamheid is voor ons het uitgangspunt. Beter voor de mensen en beter voor de zee. Onze producten worden ambachtelijk bereid volgens traditionele familie recepten en alle producten worden met veel zorg en liefde bereid. Onze ingrediënten zijn ook zoveel mogelijk biologisch, duurzaam of maatschappelijk verantwoord.

Betaalmethoden

Openingstijden FISH MARKET Astraat 6 in Groningen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Fish Market die het meest in de buurt ligt van de aan de Astraat 6 is de Fish Market aan de Astraat 6.

Bedrijven in de buurt van FISH MARKET Astraat 6 in Groningen

Meer viswinkel in Groningen

Onze bezoekers over FISH MARKET in Groningen

  • Telefonische bereikbaarheid:
    50%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    8
    (5 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    9
    (4 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    8.8
    (3 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    7.4
    (2 beoordelingen)
  • Totaal:
    8.3
    14 beoordelingen

Onze bezoekers over FISH MARKET in Groningen

  • (9)

    In alles een dikke voldoende, top!

    03-07-2017
  • (9.5)

    Vandaag een heerlijk viskoekje gegeten WOW. De medewerker vertelde me dat de zaak net verbouwd was, alles ziet er schoon en net uit.

    22-05-2017