Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


"Bij Jella" Gastouderopvang

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van "Bij Jella" Gastouderopvang afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van "Bij Jella" Gastouderopvang of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 06-41200879 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over "Bij Jella" Gastouderopvang

Geachte ouders! Ik ben Daniëlla, 30 jaar en moeder van een dochtertje van ruim 9 maanden. Ik heb ruim 5 jaar met veel plezier bij diverse gastgezinnen gewerkt maar vang nu sinds september kinderen bij mij thuis op. Ik ben lief, ervaren en een zorgzame oppas en geef uw kinderen de aandacht die ze verdienen! Ik heb een leuke woning met een ruime tuin en woon dichtbij speeltuinen en bossen. Op dit moment kan ik kinderen opvangen van ma t/m vrij van 07.00 u tot 19.00 u. Ook buitenschoolse opvang is mogelijk! Ik werk momenteel samen met Gastouderbureau "Thuis van huis". Inschrijving bij een gastouderbureau is noodzakelijk om voor teruggave van de belasting in aanmerking te komen. Ik sta geregistreerd in het landelijk register voor kinderopvang en voldoe aan dus aan alle eisen die de overheid stelt aan de gastouder. Heb ook mijn EHBO vorige maand opnieuw herhaald! Voor meer info mail of bel gerust! Groetjes Daniëlla Sanders-Mijvis 06-41200879

Openingstijden "Bij Jella" Gastouderopvang Drenthehof 48 in Helmond

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Bij Jella die het meest in de buurt ligt van de aan de Drenthehof 48 is de Bij Jella aan de Engelenbeemden 6.

Bedrijven in de buurt van "Bij Jella" Gastouderopvang Drenthehof 48 in Helmond

Meer kinderdagverblijf in Helmond

Onze bezoekers over "Bij Jella" Gastouderopvang in Helmond