Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Zorgeloos Klussen Team

(7.6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Zorgeloos Klussen Team afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Zorgeloos Klussen Team of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-33414236 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Zorgeloos Klussen Team

Zorgeloos Klussen Team wil graag uw klussen in en om het huis voor u realiseren. Omdat wij beschikken over allround vakmensen, schilders, behangers, elektriciens, loodgieter , stukadoors, timmerlieden en tegelzetters kunnen wij elke klus voor u realiseren. Geen klus is voor ons te klein! Wij zijn een jong en dynamisch team dat veel ervaring heeft op gedaan in de bouw, de hoogste in opleiding en van de nieuwste technieken tevens staat veiligheid hoog in ons vaandel. Iedereen beschikt is dan ook over een VCA certificaat. * Kleine klussen zoals lampen en schilderijen ophangen. * Renovatie en * Nieuwbouw * Huisinstallatie * Elektra * Loodgieter * Schilderen * Behangen * Tegelen * Stukadoren * Montage * Afwerken * Onderhoud * Leggen van houten vloeren * Leggen laminaat €5,- m2 * Leggen van parket * Montage van kasten en meubels * Verhuizen Géén voorrijkosten! Bel ons, sms of mail ons gerust voor vragen of voor een advies. Bereikbaar 7 dagen per week tot 22:30 uur Tel: 06- 33414236

Openingstijden Zorgeloos Klussen Team Nicolaas Maesstraat 1890 in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Pijnacker Hordijk die het meest in de buurt ligt van de aan de Nicolaas Maesstraat 1890 is de Pijnacker Hordijk aan de Wouwermanstraat 13.

Bedrijven in de buurt van Zorgeloos Klussen Team Nicolaas Maesstraat 1890 in Amsterdam

Meer klusbedrijf in Amsterdam

Onze bezoekers over Zorgeloos Klussen Team in Amsterdam

  • Telefonische bereikbaarheid:
    0%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    7.6
    1 beoordeling