Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Beer Balou

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Hoofdkantoor: 0181-613520 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Beer Balou

Bij kinderdagverblijf Beer Balou wordt gewerkt met 3 horizontale groepen. Een baybgroep 0-2 jaar, een dreumesgroep 2-3 jaar en een peutergroep 3-4 jaar. Ook is er een verticale groep. Op basis van de behoefte en ontwikkeling van het kind kan een kind al met 1,5 jaar doorstromen naar de dreumesgroep of met 2,5 jaar doorstromen naar de peutergroep. In dezelfde locatie wordt ook buitenschoolse opvang aangeboden (Deze bso heet Jungle Club en biedt opvang voor kinderen in de leeftijd van 7-13 jaar). De openingstijden zijn van 7.00 uur tot 18.30uur. Beer Balou ligt in de wijk De Akkers en ligt heel centraal bij winkels, scholencomplexen en nabij metrostation de Akkers, de ideale metroverbinding met Rotterdam. Zij heeft een grote, geheel afgesloten buitenspeelplaats en een kleine binnenspeelplaats bij de centrale speelhal.

Openingstijden Beer Balou Noordakker 4 in Spijkenisse

Deze vestiging van SKS Alles Kids aan de Noordakker 4 in Spijkenisse is vandaag gesloten. U kunt deze week van tot en met hier terecht. heeft de vestiging van SKS Alles Kids aan de Noordakker 4 openingstijden van tot .

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Beer Balou die het meest in de buurt ligt van de SKS Alles Kids aan de Noordakker 4 is de Beer Balou aan de Noordakker 4.

Bedrijven in de buurt van Beer Balou Noordakker 4 in Spijkenisse

Meer kinderdagverblijf in Spijkenisse

Onze bezoekers over Beer Balou in Spijkenisse

Meer bedrijven uit de keten: SKS Alles Kids