Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


van der Valk taxiopleidingen

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van van der Valk taxiopleidingen afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van van der Valk taxiopleidingen of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0255-541144 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over van der Valk taxiopleidingen

Wij zijn toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden van taxichauffeurs. Kiest u voor een opleiding bij Van der Valk, dan kiest u voor een opleiding van hoge mate praktijk ervaring en dienstverlening. Naar meerdere jaren ervaring in de taxi branche, en nog steeds, besloten wij dat het opleiden van chauffeurs veel vollediger kan. Alleen theorie is niet meer genoeg, wij vinden het namelijk belangrijk dat wij de aankomende chauffeurs een totaal pakket kunnen meegeven. is. Dit scheelt de werkgever een hoop inwerken. Taxichauffeur is niet zomaar een beroep, u bent ten slotte dienstverlener. Om u klanten tevreden te houden zult u meer moeten doen als alleen goed kunnen rijden. Al deze aspecten zullen wij in de opleiding behandelen.

Openingstijden van der Valk taxiopleidingen Hagelingerweg 285 in Santpoort-Noord

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Jochem de Ruiter die het meest in de buurt ligt van de aan de Hagelingerweg 285 is de Jochem de Ruiter aan de Willem de Zwijgerlaan 17.

Bedrijven in de buurt van van der Valk taxiopleidingen Hagelingerweg 285 in Santpoort-Noord

Meer chauffeur in Santpoort-Noord

Onze bezoekers over van der Valk taxiopleidingen in Santpoort-Noord