Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Vino E Pane

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Vino E Pane afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Vino E Pane of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 030-2292662 Telefoonnummer 2: 030-6040901 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Buiten heeft u de gelegenheid om gebruik te maken van de blauwe parkeerzone, de eerste 2 uur gratis parkeren. Tevens is er een ondergrondse parkeerplaats waarbij het eerste uur gratis is.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Vino E Pane

Vino E Pane is een Grieks mediterraanse bar-restaurant in Houten. Het heeft een modern en strak interieur met overheerlijke Griekse gerechten en bijpassende wijnen. Vino E Pane is perfect voor een avondje uit met de familie, ontspannen uit eten met z'n tweeën of om overdag lekker te lunchen tijdens uw zakelijke afspraken.

Betaalmethoden

Openingstijden Vino E Pane Piazza 80 in Houten

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Tante Truus Pannenkoeken die het meest in de buurt ligt van de aan de Piazza 80 is de Tante Truus Pannenkoeken aan de Piazza 83.

Bedrijven in de buurt van Vino E Pane Piazza 80 in Houten

Meer restaurant in Houten

Onze bezoekers over Vino E Pane in Houten