Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Orshop Beijer

(6.6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Orshop Beijer afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Orshop Beijer of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 010-2910093 Mobiel: 06-34064587 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Orshop Beijer

Orshop Beijer O & F Telecom is een belhuis, gevestigd in Rotterdam. Bij Orshop Beijer kunt u terecht voor al uw zaken rondom telefoons, reparaties, binnen- en buitenlands beltegoed en telefoneren! Bij Orshop Beijer wordt gewerkt met western union, en u kunt hiermee tevens acceptgiro's betalen. Kortom: voor al uw telefoontjes en belzaken in binnen- en buitenland moet u bij Orshop Beijer zijn! Neem voor meer informatie contact op met O & F Telecom, zij helpen u graag!

Betaalmethoden

Openingstijden Orshop Beijer Beijerlandselaan 204-B in Rotterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Benko's Mobile die het meest in de buurt ligt van de aan de Beijerlandselaan 204 is de Benko's Mobile aan de Randweg 6.

Bedrijven in de buurt van Orshop Beijer Beijerlandselaan 204-B in Rotterdam

Meer telefoonwinkel in Rotterdam

Onze bezoekers over Orshop Beijer in Rotterdam

  • Telefonische bereikbaarheid:
    39%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    7.3
    (22 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    6.4
    (15 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    6
    (12 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    6.2
    (11 beoordelingen)
  • Totaal:
    6.6
    60 beoordelingen

Onze bezoekers over Orshop Beijer in Rotterdam

  • (10)

    Laats een autoradio 1-din laten repareren. Klapte niet meer dicht en gps kabel was afgebroken. Perfect gerepareerd voor een goed prijs en voor de gps reparatie hoefde ik niets te betalen.

    07-12-2014
  • (5)

    Mijn scherm is gemaakt, maar daarbij is de rest vernield! Uit mijn enigste knopje (Samsung Galaxy S3) liep eerst allemaal lijm. Dit moest ik volgens de medewerker blijven poetsen tot het weg was. Inmiddels zit er nog steeds niet-opgedroogde lijm tussen de randjes van de hele telefoon en doet mijn knopje het bijna niet meer (ik moet hem keihard indrukken). Verder is de buitenrand van mijn telefoon behoorlijk beschadigd. Ik was eerst gewoon heel blij dat mijn scherm weer heel was en zag ook het matte vlekje op mijn scherm door de vingers, maar ik heb steeds meer het gevoel dat ik belazerd ben.

    28-08-2014