Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


LentfertHouse

(6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van LentfertHouse afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van LentfertHouse of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 053-7600600 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over LentfertHouse

Ontspannen ondernemen in Enschede Ondernemen in het huidige economisch klimaat vraagt om alle aandacht van U als ondernemer. U wilt Uw klanten het beste van Uzelf en Uw onderneming geven. Maar, bij alleen Uw klanten bedienen blijft het natuurlijk niet. Als ondernemer wordt U geconfronteerd met vele andere, ook belangrijke, zaken, zoals Uw huisvesting, Uw administratie, Uw verzekeringen etc. Het LentfertHouse ontzorgt U op al deze terreinen en doet nog veel meer. Het LentfertHouse biedt U een representatief statutair adres met een vaste telefoonaansluiting met telefoniste, dit heet “Virtual Office Plus”, voor slecht € 90,- per maand. Verder kunt U volledig ingerichte kantoorunits of werkplekken huren. U huurt al een werkplek voor € 10,- voor 4 uren. Het LenftertHouse wil U ontzorgen en ondersteunen bij Uw onderneming, ondermeer door spreekuren, presentaties en netwerk bijeenkomsten met onze andere cliënten. Onze doelgroep bestaat uit kleine ondernemingen actief in alle branches van stukadoor tot advocaat en van accountant tot timmerman. Ons dienstenpakket is glashelder en zonder verrassingen. De genoemde prijzen hoeft u alleen met de B.T.W. te verhogen, verder geen verrassingen achteraf Wij verwelkomen u graag!!!

Openingstijden LentfertHouse Het Lentfert 51 in Enschede

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Aysay B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Het Lentfert 51 is de Aysay B.V. aan de Handelskade West 15.

Bedrijven in de buurt van LentfertHouse Het Lentfert 51 in Enschede

Meer verhuur in Enschede

Onze bezoekers over LentfertHouse in Enschede

  • Tevredenheid openingstijden:
    6
    (1 beoordeling)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    6
    (1 beoordeling)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    6
    (1 beoordeling)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    6
    4 beoordelingen