Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Tian Men Clinic

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-12201839 Telefoonnummer: 010-2889270 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Tian Men Clinic

De prestatie: medische diensten, met het belangrijkste element (het meest kenmerkende element, meer dan bijkomend) een westerse medische dienstverlening verricht door voor BIG geregistreerde artsen wiens diensten: gezondheidskundige vezorging van de mens betreffend met als deskundigheidsgebied alle artsen verrichtingen en/of consulten waarvoor de arts met goed gevolg de opleiding heeft voltooid, waarvoor de eisen worden omschreven in of op grond van het kwaliteitsniveau dat in de wet BIG is geregeld. In de dagelijkse praktijk kan de arts geassisteerd en/of bijgestaan worden door zijn/haar assistenten die (eventueel zelfstandig) onder zijn of haar directe betrokkenheid en/of supervisie werken.

Openingstijden Tian Men Clinic Ceintuurbaan 211 in Rotterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Fabros B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Ceintuurbaan 211 is de Fabros B.V. aan de 's-Gravenweg 724.

Bedrijven in de buurt van Tian Men Clinic Ceintuurbaan 211 in Rotterdam

Meer holdings in Rotterdam

Onze bezoekers over Tian Men Clinic in Rotterdam