Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Van Heumen Transport B.V.

(6.3)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Faxnummer: 0412-614270 Mobiel: 06-81804093 Telefoonnummer: 0412-614705 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Van Heumen Transport B.V.

Van Heumen Transport B.V. is hét transportbedrijf wereldwijd! Van Heumen Transport B.V. staat voor u klaar om al uw transport van A naar B te brengen. Zij dragen hiervoor de grootste zorg, waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Betrouwbare chauffeurs en werknemers van Van Heumen Transport B.V. zorgen ervoor dat uw transport naar wens verloopt. Met de nieuwe GPS tracking technieken kunt u uw chauffeur daarnaast ieder moment volgen. Tevens heeft Van Heumen Transport B.V. een flink wagenpark met verschillende vrachtwagens ter beschikking. Van Heumen Transport B.V. is 24 u per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar! Ook voor al uw warmtetransport, koeltranpsort, sneltransport, internationale transport, speciaal transport. Kortom: voor al uw transport, groot of klein, moet u bij Van Heumen Transport B.V. zijn! Neem voor meer informatie contact op met Van Heumen Transport B.V., om te zien wat zij voor u kunnen betekenen.

Betaalmethoden

Openingstijden Van Heumen Transport B.V. Romeinenweg 88 in Oss

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Brosa die het meest in de buurt ligt van de aan de Romeinenweg 88 is de Brosa aan de Galliershof 38.

Bedrijven in de buurt van Van Heumen Transport B.V. Romeinenweg 88 in Oss

Meer transport in Oss

Onze bezoekers over Van Heumen Transport B.V. in Oss

  • Telefonische bereikbaarheid:
    0%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    6
    (1 beoordeling)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    6.6
    (2 beoordelingen)
  • Totaal:
    6.3
    3 beoordelingen