Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


10K Centrum voor Podotherapie

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0513-763609 Mobiel: 06-34656928 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over 10K Centrum voor Podotherapie

10K Centra voor Podotherapie te Heerenveen is een zeer gespecialiseerde en moderne praktijk voor behandeling van voetklachten of klachten hogerop in het lichaam die (mede) voortkomen uit een foutieve voetstand. Vaak zijn dat knie- , heup- of rugproblemen. Vanuit passie voor ons vak streven wij ernaar voorop te lopen als het gaat om de kwaliteit van onze zorg. Wij hechten waarde aan een mensvriendelijke, persoonlijke benadering met aandacht voor onze patiënten/cliënten vanuit een aangename omgeving. 10K is zeer gemotiveerd om samen mensen letterlijk en figuurlijk “altijd een stap verder!” te helpen. Twijfelt u over uw klacht? Bel gerust, of kom langs bij onze 10k praktijk in Heerenveen!

Openingstijden 10K Centrum voor Podotherapie Dalhuysenstraat 15 in Heerenveen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Tandarts A. Hiemstra die het meest in de buurt ligt van de aan de Dalhuysenstraat 15 is de Tandarts A. Hiemstra aan de IJsselstraat 73.

Bedrijven in de buurt van 10K Centrum voor Podotherapie Dalhuysenstraat 15 in Heerenveen

Meer zorg in Heerenveen

Onze bezoekers over 10K Centrum voor Podotherapie in Heerenveen