Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Rahtourfiets

(5.8)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-44720004 Telefoonnummer: 020-7529920 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Rahtourfiets

Rahtourfiets is úw fietsenwinkel in de van der Pekbuurt in Amsterdam Noord! De fietsenwinkel betreft een eenmansfietsenzaak die fietsenreparaties en de verkoop van tweedehands fietsen en fietsonderdelen, verzorgt. Bij reparaties vinden wij het belangrijk zo duurzaam mogelijk te werken. De winkel is een buurtwinkel, die kwaliteit levert voor een betaalbare prijs, passend bij de sociale status van de meeste buurtbewoners. De eigenaar van Rahtourfiets is ook wel bekend van het project van Mama Louise, waarbij hij is begonnen met de Wisselwinkel in de van der Pekstraat in Amsterdam. Wegens succes is hij hierna verder gegaan met zijn eigen zaak Rahtourfiets in Amsterdam-Noord/Centrum! Neem voor meer informatie contact op met Rahtourfiets om te zien wat zij voor u kunnen betekenen.

Betaalmethoden

Openingstijden Rahtourfiets Van der Pekstraat 5153 in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Noord Bikes & Repair die het meest in de buurt ligt van de aan de Van der Pekstraat 5153 is de Noord Bikes & Repair aan de Mosplein 16.

Bedrijven in de buurt van Rahtourfiets Van der Pekstraat 5153 in Amsterdam

Meer fietsenwinkel in Amsterdam

Onze bezoekers over Rahtourfiets in Amsterdam

  • Telefonische bereikbaarheid:
    43%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    5.8
    (23 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    5.7
    (21 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    5.8
    (19 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    5.9
    (18 beoordelingen)
  • Totaal:
    5.8
    81 beoordelingen

Onze bezoekers over Rahtourfiets in Amsterdam

  • (2.5)

    Geen goede ervaring. De prijs bleek 2x zo hoog bij het ophalen van de fiets zonder akkoord of overleg. Toch maar betaald waarna euvel aan fiets nog erger bleek. Geen aanrader!

    04-05-2017
  • (4)

    Had wat problemen met mijn versnelling, hij had het volgens hem opgelost. Daarvoor had ik het ook al een keer aangegeven en had hij er ook al naar gekeken toen ik de fiets volledig had laten nakijken. Niet snel daarna keerde het probleem terug bij terug keren had hij geen tijd. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer teleurgesteld ben en ik zal hier dan ook niet nogmaals terug keren.

    27-06-2016
  • (10)

    Leveren goed werk. Denken mee. Fijne mensen.

    28-05-2016
  • (8)

    top

    11-04-2015
  • (2)

    Ter harte beloofd dat mijn lekker achterband binnen 48 uur gemaakt zou zijn, aangezien ik enkele dagen later echt de fiets nodig had voor een belangrijke afspraak. Echter meerdere malen contact geprobeerd op te nemen na 72 uur, geen contact er werd niet opgenomen. En dit terwijl ZIJ beloofd hadden te bellen. Zeer slecht. Volgende keer loop ik door naar het centrum en laat hem daar plakken.

    08-02-2015
  • (9)

    Blij dat er eindelijk een goede, betaalbare fietsenmaker in de buurt zit!

    05-08-2014