Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Salus hair & skin

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Salus hair & skin afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Salus hair & skin of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0578-691781 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Salus hair & skin

Salus hair & skin in Heerde is een exclusieve salon, jarenlange expertise in het vak, een persoonlijk consult en uitsluitend professionele en natuurlijke producten. Dat zijn zomaar een aantal highlights van Salus Hair & Skin. "Wij laten ons inspireren door uw persoonlijkheid en uitstraling en vertalen dit naar het huidige modebeeld". Het credo is duidelijk: 'Natural beauty begins at Salus'. Bij Salus Hair & Skin in Heerde wordt uitsluitend gewerkt met de professionele producten van Aveda welke voor 96% uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Salus Hair & Skin of neem via e-mail of telefoon contact op.

Betaalmethoden

Openingstijden Salus hair & skin Eperweg 8-A in Heerde

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Salus Hair&Skin die het meest in de buurt ligt van de aan de Eperweg 8 is de Salus Hair&Skin aan de Eperweg 8.

Bedrijven in de buurt van Salus hair & skin Eperweg 8-A in Heerde

Meer kapper in Heerde

Onze bezoekers over Salus hair & skin in Heerde