Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Floortec

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Floortec afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Floortec of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0717-440001 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Floortec

Floortec is dé specialist op het gebied van vloerverzorging en -renovatie zoals: - schuren en beschermen van planken en parket - slijpen en polijsten van natuursteen - reinigen en beschermen van linoleum en pvc, reinigen van tapijt - traprenovatie met laminaat, massief hout en multiplank - levering van duo plank, pvc, traditioneel parket- en laminaatvloeren - leggen van vloeren met eigen kwalificieerd personeel Floortec heeft vestigingen in heel Nederland, ook bij u in de regio! Dat bespaart voorrijkosten. opereert voornamelijk in de omgeving van- en in Leiden, het factuur adres betreft Engelenburg 114, 2036RT Haarlem.

Betaalmethoden

Openingstijden Floortec Westerdreef 1-D in Nieuw-Vennep

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Rojas Zonwering & Montage die het meest in de buurt ligt van de aan de Westerdreef 1 is de Rojas Zonwering & Montage aan de Westerdreef 1.

Bedrijven in de buurt van Floortec Westerdreef 1-D in Nieuw-Vennep

Meer vloeren in Nieuw-Vennep

Onze bezoekers over Floortec in Nieuw-Vennep