Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Het Inspectiehuis B.V.

(7.4)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-28656754 Telefoonnummer: 0182-521229 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Het Inspectiehuis B.V.

Vastgoed is een waardevol bezit. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoorpand, bedrijfshal of appartementencomplex; ieder object vertegenwoordigt een grote waarde. Dat betekent dat het aandacht en zorg vereist. Ook bij koop of verkoop. Want juist dan willen alle partijen zekerheid hebben over de kwaliteit, de staat van onderhoud en andere belangrijke elementen die bepalend zijn. Dat vraagt om een betrouwbare en objectieve partner: Het Inspectiehuis! Kennis en deskundigheid Het Inspectiehuis is als gecertificeerd keuringsbureau gespecialiseerd in bouwkundige keuringen, controles en inspecties. Op basis van onze jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en deskundigheid om het object zorgvuldig en betrouwbaar te keuren. Ook taxaties, onderhoudsadvies en alle andere bouw -en object-gerelateerde aspecten worden door de experts van Het Inspectiehuis grondig uitgevoerd. Het Inspectiehuis werkt landelijk voor uiteenlopende opdrachtgevers: particulieren, makelaars, woningcorporaties, financiële dienstverleners, Verenigingen Van Eigenaren, gemeentes en (semi)overheden, verzekeraars, projectontwikkelaars, stichtingen en bedrijven. Voor al deze partijen biedt Het Inspectiehuis zekerheid. Zekerheid over uw vastgoed!

Betaalmethoden

Openingstijden Het Inspectiehuis B.V. Piersonweg 3 in Gouda

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Albertsz Klusbedrijf die het meest in de buurt ligt van de aan de Piersonweg 3 is de Albertsz Klusbedrijf aan de Terpstraat 26.

Bedrijven in de buurt van Het Inspectiehuis B.V. Piersonweg 3 in Gouda

Meer bouw in Gouda

Onze bezoekers over Het Inspectiehuis B.V. in Gouda

  • Telefonische bereikbaarheid:
    50%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    7.2
    (1 beoordeling)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    7.2
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    7.4
    4 beoordelingen

Onze bezoekers over Het Inspectiehuis B.V. in Gouda

  • (9)

    Keurig bedrijf !

    20-02-2018