Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Stalad Projectinrichting B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 038-7200610 Faxnummer: 038-7200619 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Stalad Projectinrichting B.V.

Stalad heeft passie voor het ontwerpen en realiseren van inrichtingen voor het onderwijs. Medewerkers van Stalad doen er alles aan om werk-, leer- en leefomgevingen zo efficiënt mogelijk in te delen. Daarnaast produceren, importeren en exporteren zij meubilair en meubelaccessoires. Stalad combineert schoonheid met ergonomie, zodat studenten het beste uit zichzelf kunnen halen. De medewerkers van Stalad hebben oog voor detail en streven ernaar u optimaal te ontzorgen. Zo hoeft u zich niet bezig te houden met de inrichting van de leeromgeving en kunt u onbezorgd aan het werk. Stalad richt zich vooral op het basisonderwijs. Het grote verschil in leeftijd op basisscholen vraagt om een flexibele inrichting. Stalad biedt daarom innovatieve oplossingen zodat u het meubilair in hoogte kunt verstellen en gemakkelijk kunt verplaatsen. Voor meer informatie over het assortiment, onze diensten kunt u contact opnemen. Op de website kunt u meer lezen over ervaringen van klanten. U vindt Stalad in Kampen.

Openingstijden Stalad Projectinrichting B.V. Kraanvogelweg 2 in Kampen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Benab keukeninrichting die het meest in de buurt ligt van de aan de Kraanvogelweg 2 is de Benab keukeninrichting aan de Industrieweg 11.

Bedrijven in de buurt van Stalad Projectinrichting B.V. Kraanvogelweg 2 in Kampen

Meer interieurbouw in Kampen

Onze bezoekers over Stalad Projectinrichting B.V. in Kampen