Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


D&R Data

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 06-57614223 Telefoonnummer 2: 06-57614161 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over D&R Data

D&R Data ion Maastricht bestaat uit Dave Ruijters en Robert Roijen, samen goed voor meer dan 25 jaar ervaring in de branch. Jong, gedreven, klant gericht, meedenkend, persoonlijk. Enkele steekwoorden waar wij voor staan. Samen met de klant overleggen, adviseren om tot een oplossing te komen waar nodig is. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleg van data- telefonie-, CAI -en glasvezelnetwerken. Een goede en degelijke infrastructuur binnen gebouwen van bedrijven en particulieren is in deze tijd niet meer weg te denken. Zeker niet gezien de huidige ontwikkelingen met computers, printers, servers, telefoons en dergelijke. Ook van TV en radio aansluitingen wordt steeds meer verwacht. Neem contact op met D&R Data.

Betaalmethoden

Openingstijden D&R Data Laan in den Drink 15 in Maastricht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van PerfectCall die het meest in de buurt ligt van de aan de Laan in den Drink 15 is de PerfectCall aan de Paul-Henri Spaaklaan 7.

Bedrijven in de buurt van D&R Data Laan in den Drink 15 in Maastricht

Meer telecommunicatie in Maastricht

Onze bezoekers over D&R Data in Maastricht