Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Kindkracht - Praktijk voor training, begeleiding en therapie

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Kindkracht - Praktijk voor training, begeleiding en therapie afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Kindkracht - Praktijk voor training, begeleiding en therapie of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-21216691 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Kindkracht - Praktijk voor training, begeleiding en therapie

Bij Kindkracht in een praktijk waarbij training, begeleiding en therapie gegeven wordt aan kinderen, tieners, ouders, scholen en zorgverleners. Er is een ruim aanbod aan traningen en ondersteuning. Zo worden er speciale oplossingsgerichte trainingen gegeven vanuit Kids'Skills voor mensen in het onderwijs en de jeugdhulpverlening. Daarnaast geeft Kindkracht regelmatig lezingen en workshops over o.a.: meldcode, Rots & Water, Seksualiteit, pesen enz.

Betaalmethoden

Openingstijden Kindkracht - Praktijk voor training, begeleiding en therapie Aarplein 10-b in Alphen aan den Rijn

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Kindkracht Praktijk voor training, begleiding en therapie die het meest in de buurt ligt van de aan de Aarplein 10 is de Kindkracht Praktijk voor training, begleiding en therapie aan de Aarplein 10.

Bedrijven in de buurt van Kindkracht - Praktijk voor training, begeleiding en therapie Aarplein 10-b in Alphen aan den Rijn

Meer therapie in Alphen aan den Rijn

Onze bezoekers over Kindkracht - Praktijk voor training, begeleiding en therapie in Alphen aan den Rijn