Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Andere Kijk Op Leren

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Andere Kijk Op Leren afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Andere Kijk Op Leren of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-43206221 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Andere Kijk Op Leren

Andere Kijk Op Leren gevestigd in Papendrecht is gespecialiseerd in begeleiding van kinderen met leer- en/of gedragsproblemen. De begeleiding is gericht op alle kinderen met leer- en/of gedragsproblemen en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat kinderen zelfvertrouwen opbouwen en succeservaringen opdoen. In het bijzonder richt Andere Kijk Op Leren zich op kinderen die het visuele leersysteem gebruiken om informatie te verwerven en verwerken; het beelddenken. Binnen ons onderwijs wordt voornamelijk het verbale leersysteem gebruikt; het taaldenken. Beide leersystemen vereisen een andere manier van lesgeven. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met "Andere Kijk Op Leren".

Betaalmethoden

Openingstijden Andere Kijk Op Leren Constantijn Huygenslaan 43-M in Papendrecht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Praktijk Cisca Trapman die het meest in de buurt ligt van de aan de Constantijn Huygenslaan 43 is de Praktijk Cisca Trapman aan de Constantijn Huygenslaan 43.

Bedrijven in de buurt van Andere Kijk Op Leren Constantijn Huygenslaan 43-M in Papendrecht

Meer coaching in Papendrecht

Onze bezoekers over Andere Kijk Op Leren in Papendrecht