Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Tattoo Zalm

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Tattoo Zalm afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Tattoo Zalm of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 06-39461736 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Tattoo Zalm

Tattoo Zalm, gevestigd in Westland (Honselersdijk): Na jaren lang tekenen en schilderen heb ik de stap genomen om eindelijk te gaan doen wat ik al jaren wil, tatoeëren. Nu is dit niet iets wat je zomaar even leert en heb hiervoor hulp gezocht bij een erkend tatoeëerder, Tattoo Gerben. Daar heb ik veel en lang geholpen en meegelopen om de fijne kneepjes van het tatoeëren te leren. Dit wil niet zeggen dat ik uitgeleerd ben en zal er altijd naar streven om mijzelf te blijven verbeteren wat de kwaliteit ten goede komt. Door aan huis een kleine, naar GGD maatstaven, studio te bouwen ben ik klaar om iedereen een kunstwerk op de huid aan te bieden. Mijn streven is altijd iets unieks te ontwerpen naar de wensen van een persoon. Een zo geheten ''custom design''. Uiteraard kunt u ook uw eigen plaatjes mee nemen dat kan van uit een boek of van internet zijn. Dus wil je iets unieks neem gerust vrijblijvend contact op met Tattoo Zalm!

Betaalmethoden

Openingstijden Tattoo Zalm Dijkstraat 59 in Honselersdijk

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van ZOE TATTOO die het meest in de buurt ligt van de aan de Dijkstraat 59 is de ZOE TATTOO aan de Asterhof 8.

Bedrijven in de buurt van Tattoo Zalm Dijkstraat 59 in Honselersdijk

Meer tattoo shop in Honselersdijk

Onze bezoekers over Tattoo Zalm in Honselersdijk