Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Mwindows

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Mwindows afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Mwindows of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 070-7854518 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

gratis parkeren

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Mwindows

MWindows biedt u een uitgebreid assortiment in zowel PVC, hout als aluminium: - Kozijnen - Balkon deuren - Voordeuren - Rolluiken - Vensterbanken - Schuifdeuren U kunt ook kiezen uit tal van kleuren, hendels, sluitwerk en eventueel ook een andere beglazing. De producten van MWindows hebben de volgende kenmerken: - Modern design geeft het venster up-to-date en harmonieuze uitstraling - Standaard beglazing 4mm/16mm/4mm, HR++, U=1.0 volgens norm EN-674 - 5 kamers zeer hoge isolatie en vochtwerende werking - 13 mm is de afstand van de as van de inrichting uitsparing verzekerd een optimale anti-inbraakbeveiliging. - De mogelijkheid van het toepassen van een breed scala van ontsnappingspaneel verpakking met diepte: 24mm, 28mm, 32mm - Specifieke vorm en montage EPDM afdichtingen in kanalen en inkepingen zorgt voor een optimale isolatie en duurzaam gebruik - Alle kleuren beschikbaar - Aflevering binnen 2 tot 3 weken Garantie: - 5 jaar garantie op de kozijnen en de beglazing Onze garantie is vakwerk en duurzame producten van hoog kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs. Wij staan voor u klaar bij u verbouwing of renovatie en denken met u mee van begin tot het door u gewenste eindresultaat. Wij bieden u een totaalpakket aan en zorgen voor demontage, montage, afwerking en afvoer van het afval. Het is natuurlijk ook mogelijk elk door u gewenst product afzonderlijk bij ons af te nemen.

Openingstijden Mwindows Heeswijkplein 142 in Den Haag

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Uniek Aannemer die het meest in de buurt ligt van de aan de Heeswijkplein 142 is de Uniek Aannemer aan de Van Baerlestraat 124.

Bedrijven in de buurt van Mwindows Heeswijkplein 142 in Den Haag

Meer aannemer in Den Haag

Onze bezoekers over Mwindows in Den Haag