Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Theetuin Het Noordland

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Theetuin Het Noordland afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Theetuin Het Noordland of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-50842197 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Theetuin Het Noordland

Theetuin Het Noordland vindt u midden in de Zak van Zuid-Beveland. Op ons terras in de zon of in de schaduw onder de oude fruitbomen bent u van harte welkom! In onze tuin kunt u, of in gezelschap van anderen of even heerlijk alleen, genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Ook serveren wij heerlijke broodjes. Is het wat frisser dan bent u welkom in ons gezellig tuinhuis waar de houtkachel heerlijk brand. Kinderen kunnen gratis gebruik maken van de trampoline. De theetuin leent zich uitstekend voor een gezellig samenzijn met familie, vriendinnen of gewoon als u een rondje door de prachtige Zak van Zuid-Beveland aan het fietsen bent. Grotere groepen graag vooraf reserveren. Wilt u een workshop organiseren en bent u op zoek naar een rustige en representatieve locatie bent u bij ons ook zeker op het goede adres. Tot gauw in onze theetuin!

Openingstijden Theetuin Het Noordland Noordlandseweg 12 in Heinkenszand

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Klompenmakerij Traas B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Noordlandseweg 12 is de Klompenmakerij Traas B.V. aan de Westdijk 3.

Bedrijven in de buurt van Theetuin Het Noordland Noordlandseweg 12 in Heinkenszand

Meer toerisme in Heinkenszand

Onze bezoekers over Theetuin Het Noordland in Heinkenszand