Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Privehuis Park 118

(8.6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 020-6723022 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Betaald parkeren voor de deur. Zondag gratis parkeren.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Privehuis Park 118

U wilt de dagelijkse sleur even onderbreken? Even nieuwe energie opdoen en je ontspannen in gezelschap van één of meerdere sexy dames? Dan is Park 118 het ondeugendste adresje van Amsterdam en omstreken om heerlijk te relaxen. Bij Park 118 zijn 7 dagen per week diverse sexy dames aanwezig in de leeftijd van 18 tot ca. 40 lentes en met een keur van diverse nationaliteiten. Ieder met haar eigen specialiteit en ondeugende service. De Park 118 girls verwennen jou met plezier op 1 van de sfeervolle luxueuze kamers waarvan enkelen voorzien zijn van een jacuzzi en of douchecabine. Tevens kunt u voor een sauna-arrangement kiezen in onze speciale VIP-kamer waarnaast een heerlijke sauna met douchecabine is gesitueerd. Zo kunt u samen met de sexy dame van uw keuze genieten van elkaar, een weldaad voor uw lichaam en geest! Discretie, hygiene & service staan bij Park 118 hoog in het vaandel. Zo wordt u altijd separaat van andere gasten voorgesteld aan de beschikbare dames. Ons privéhuis is discreet gelegen tegenover het Sarphatipark in de bekende en goede wijk De Oude Pijp net ten zuiden van het Centrum van Amsterdam. De bekende Albert Cuypstraat maar ook Centraal Station en de RAI zijn op 5 minuten afstand. Hier op onze website kunt u de diverse mogelijkheden en een impressie van de Park 118 girls en ons privéhuis op uw gemak bekijken alvorens u een bezoek brengt aan ons privéhuis. De sexy dames die bij ons ontvangen hopen u met een glimlach te mogen verwelkomen, en u ook met een nog bredere glimlach, voldaan ons privéhuis te mogen doen verlaten. Openingstijden 7 dagen per week: maandag t/m zaterdag 11.00-0.00 uur en zondag 12.00-0.00 uur. U bent van harte welkom bij Park 118!

Betaalmethoden

Openingstijden Privehuis Park 118 Sarphatipark 118 in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Wester Academy B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Sarphatipark 118 is de Wester Academy B.V. aan de Derde Weteringdwarsstraat 10.

Bedrijven in de buurt van Privehuis Park 118 Sarphatipark 118 in Amsterdam

Meer erotiek in Amsterdam

Onze bezoekers over Privehuis Park 118 in Amsterdam

  • Telefonische bereikbaarheid:
    56%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    8.3
    (7 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    8.6
    (7 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    8.3
    (6 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    9.3
    (6 beoordelingen)
  • Totaal:
    8.6
    26 beoordelingen

Onze bezoekers over Privehuis Park 118 in Amsterdam

  • (10)

    Ben er vaker geweest maar de dames die er toen waren zijn er niet meer zoals Demy!!! Afgelopen dinsdag toch maar weer eens wezen kijken en er sprong een leuke dame uit Sarah hoop dat ik het goed schrijf. Omdat ik eigenlijk hoopte dat Demy er nog zou zijn helaas. De gastvrouw was nieuw boor mij maar vriendelijk en aardig!! Keuze gemaakt en Sarah heeft mij en ik haar goed verwend en een lekkere tijd gehad. Park 118 bedankt voor je gastvrijheid en de dames ook. Een aanrader is het zeker.

    24-09-2020
  • (9.5)

    Top en verzorgd huis met top Dames die er echt oor gaan
    Dit zou het beste en meest exclusieve huis an Amsterdam kunnen zijn als er conceptmatig een paar service standaarden toegevoegd zouden worden

    09-07-2020
  • (8)

    Een goede en discrete service. Leuke dames, voldoende keuze. Aanrader!

    21-05-2018
  • (8.5)

    Geweldige dames, niet te duur.

    02-07-2015