Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


De Verademing, fysiotherapiepraktijk voor adem- en ontspanningstherapie

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-36425872 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Voor patiënten is het parkeerterrein 'Kronenburgplantsoen', zonder kosten toegankelijk gedurende 60 minuten. Meld bij binnenkomst dat u gebruik maakt van de parkeerplaats en geef uw kenteken door.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over De Verademing, fysiotherapiepraktijk voor adem- en ontspanningstherapie

Bij De Verademing, fysiotherapiepraktijk voor adem- en ontspanningstherapie in IJsselstein kunt u terecht voor fysiotherapeutische zorg op maat. Praktijkeigenaar Liseth de Boer heeft ruime ervaring als fysiotherapeut, oedeemtherapeut en adem - en ontspanningstherapeut. Uw klachten zijn dan ook bij haar in goede handen. Bij De Verademing, fysiotherapiepraktijk voor adem- en ontspanningstherapie, kun u terecht met klachten als: * hyperventilatie * hoofdpijn * overspanning/burn- out * spanningsklachten tijdens/na herstel bij oncologische aandoeningen * spanningsklachten tijdens/na herstel bij hart aandoeningen * steeds terugkerende rug-, nek en schouderklachten. Wilt u een afspraak? Bel of mail naar De Verademing, fysiotherapiepraktijk voor adem- en ontspanningstherapie in IJsselstein. Houd u uw gegevens over uw verzekering bij de hand? Informeer van te voren hoeveel behandelingen u vergoed krijgt door uw aanvullende zorgverzekering.

Betaalmethoden

Openingstijden De Verademing, fysiotherapiepraktijk voor adem- en ontspanningstherapie Poortdijk 34-B in Ijsselstein

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Manuele Therapie Meijne & Zwezerijnen die het meest in de buurt ligt van de aan de Poortdijk 34 is de Manuele Therapie Meijne & Zwezerijnen aan de Poortdijk 34.

Bedrijven in de buurt van De Verademing, fysiotherapiepraktijk voor adem- en ontspanningstherapie Poortdijk 34-B in Ijsselstein

Meer fysiotherapie in Ijsselstein

Onze bezoekers over De Verademing, fysiotherapiepraktijk voor adem- en ontspanningstherapie in Ijsselstein