Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Bezorgdienst T Gooi

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Bezorgdienst T Gooi afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Bezorgdienst T Gooi of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 06-33217455 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Bezorgdienst T Gooi

Heb je een grotere aankoop gedaan bij een winkel of elders maar moet het vervoer nog geregeld worden? Laat je aankoop dan voordelig thuisbezorgen door vervoersdienst T Gooi. Boedelverhuizingen zijn een van onze specialiteiten. De voordelen van onze haal en brengservice t Gooi: Bespaart jou tijd en gesjouw Spullen worden netjes verpakt en beschermd Ophaal- en bezorgafspraken op maat Bezorging binnen 5 werkdagen. Tijdelijke opslag mogelijk Haal en breng service op maat. Stel je koopt een groot artikel en je beschikt niet over een bestelwagen of aanhanger. Het begin van een hoop gedoe om je aankoop thuis te krijgen. Hier begint de service van Haal en breng service T Gooi. Je geeft aan waar en wanneer het artikel kan worden opgehaald en bezorgd en wij verzorgen de rest. Handig deze bezorgservice want je hoeft dan geen bestelwagen, boedelbak, aanhanger of verhuismaterialen te regelen. Voor het ophalen maken wij met de verkoper telefonisch een ophaalafspraak op maat. Je aankoop wordt netjes ter plekke ingepakt en zorgvuldig beschermd voor het transport. Dit gebeurt altijd door een professionele chauffeur. Na het ophalen van je spullen worden deze vervoerd naar ons filiaal, waarna we telefonisch contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak op maat. Uw aankopen thuisbezorgen opvallend voordelig Omdat haal en breng service T Gooi gespecialiseerd is in het vervoeren van aankopen op online marktplaatsen, Groot winkelbedrijven en veilingen kunnen we het transport eenvoudig en snel inplannen. Hierdoor houden we de kosten voor de bezorgservice jou zo laag mogelijk. Je kunt vrijblijvend een bezorgprijs opvragen en zo.

Betaalmethoden

Openingstijden Bezorgdienst T Gooi Cominiuslaan 4 in Naarden

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Organisatie T Gooi die het meest in de buurt ligt van de aan de Cominiuslaan 4 is de Organisatie T Gooi aan de Spiegelstraat 11.

Bedrijven in de buurt van Bezorgdienst T Gooi Cominiuslaan 4 in Naarden

Meer vervoer in Naarden

Onze bezoekers over Bezorgdienst T Gooi in Naarden