Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Millhouse Infra & Tuin B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-43262238 Hoofdkantoor: 0297-594233 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Millhouse Infra & Tuin B.V.

Millhouse is een bedrijf actief op het gebied van tuinen en projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Millhouse is gevestigd in Mijdrecht. Op het gebied van tuinen kunt u Millhouse inschakelen als het gaat over het verzorgen van uw tuin van begin tot eind. Millhouse verzorgt uw tuin vakkundig voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Millhouse kan u zelfs helpen bij het realiseren van uw nieuwe droom tuin of terras aan de hand van een creatief en passend tuinontwerp. Alles in overleg met u! U kunt Millhouse daarnaast aannemen voor projecten in de grond- , weg- en waterbouw. Ook verhuurt Millhouse machinisten (met of zonder machine), grondwerkers, stratenmakers, hoveniers en chauffeurs (C + CE). Bij Millhouse staat klanttevredenheid bovenaan, waaronder vakkundig te werk gaan valt, duidelijke en specifieke kostenbegroting, het maken van duidelijke afspraken die worden nagekomen en 24/7 beschikbaarheid. Voor vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen met Millhouse uit Mijdrecht!

Betaalmethoden

Openingstijden Millhouse Infra & Tuin B.V. Oosterlandweg 26 in Mijdrecht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Aannemingsmaatschappij H.M. van Scheppingen B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Oosterlandweg 26 is de Aannemingsmaatschappij H.M. van Scheppingen B.V. aan de Constructieweg 72.

Bedrijven in de buurt van Millhouse Infra & Tuin B.V. Oosterlandweg 26 in Mijdrecht

Meer aannemer in Mijdrecht

Onze bezoekers over Millhouse Infra & Tuin B.V. in Mijdrecht