Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Trainingsstal Faber

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-12601184 Telefoonnummer: 0516-451551 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Trainingsstal Faber

Bea en Milou Faber runnen vanaf 2008 Trainingsstal Faber in Oudehorne (Friesland). Beide zijn ervaren in het opleiden en trainen van dressuur- en springpaarden. We zijn gespecialiseerd in het trainen en corrigeren van “probleem” paarden en opleiden van jonge paarden volgens de klassieke rijkunst. Bij Trainingsstal Faber kun je naast het trainen van paarden ook terecht voor clinics, Ruitertraining en instructie van basis t/m ZZ-licht niveau. Tijdens lessen wordt er veel aandacht besteedt aan de balans van zowel ruiter als paard. Wij streven er naar om de paarden correct ontspannen en rechtgericht te laten lopen met daarop een ruiter/amazone die correct in balans op het paard zit. We zijn altijd op zoek naar de perfecte harmonie tussen ruiter en paard!

Openingstijden Trainingsstal Faber Oldeberkoperweg 40 in Oudehorne

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Dekema Ruitersport die het meest in de buurt ligt van de aan de Oldeberkoperweg 40 is de Dekema Ruitersport aan de Dwersfeart 13.

Bedrijven in de buurt van Trainingsstal Faber Oldeberkoperweg 40 in Oudehorne

Meer manege in Oudehorne

Onze bezoekers over Trainingsstal Faber in Oudehorne