Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Fiducia gastouderopvang

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-36365045 Mobiel 2: 06-33639323 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Fiducia gastouderopvang

Ons gastouderbureau bemiddelt ook in oppas aan huis. Hierbij past de gastouder op in het huis van de kinderen (en combineert dat soms met de opvang van meerdere kinderen). In principe verloopt de bemiddeling en de begeleiding hetzelfde, met dien verstande dat de gastouder niet meer dan 3 dagen per week opvang biedt. Gastouderopvang is kinderopvang op maat. Kleinschalig, persoonlijk en rekening houdend met uw specifieke wensen. Denk bijvoorbeeld aan ideeën over opvoeding, plaats van de opvang en het tijdstip van halen en brengen. Uw kind wordt opgevangen in huiselijke, kleine kring. Een ervaren gastouder draagt de verantwoordelijkheid voor de veiligheid en geborgenheid van uw kind. Na de bemiddeling biedt ons gastouderbureau permanente begeleiding en ondersteuning aan ouder en gastouder. De opvang evalueren we periodiek. De gemeente Leeuwarden heeft ons geregistreerd als erkend gastouderbureau waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

Openingstijden Fiducia gastouderopvang Suder Stienplaat 80 in Leeuwarden

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Fiducia Gastouderopvang die het meest in de buurt ligt van de aan de Suder Stienplaat 80 is de Fiducia Gastouderopvang aan de Suder Stienplaat 80.

Bedrijven in de buurt van Fiducia gastouderopvang Suder Stienplaat 80 in Leeuwarden

Meer kinderdagverblijf in Leeuwarden

Onze bezoekers over Fiducia gastouderopvang in Leeuwarden