Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Mediation & Relatietherapie Groningen

(7.7)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Mediation & Relatietherapie Groningen afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Mediation & Relatietherapie Groningen of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 050-3139211 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Mediation & Relatietherapie Groningen

Welkom bij Mediation & Relatietherapie! Jullie kunnen bij mijn praktijk terecht voor Relatietherapie als jullie ondersteuning nodig hebben in je huidige relatie. In welke patronen zijn jullie verzeild geraakt? Hoe gaat het met de communicatie? Waar liggen de irritaties? Hoe kunnen we de neergaande spiraal weer naar het positieve ombuigen? Je kunt ook alleen komen.Soms wil je partner nog niet (direct) met je mee komen of zijn er zaken waaraan je zelf (eerst) wilt werken. Ook kan zijn dat je voor andere zaken (los van je relatie) ondersteuning nodig hebt. jullie kunnen ook bij mij terecht met jullie gezin, familieleden of vrienden wanneer jullie problemen in deze relatie(s) hebben en hier iets aan willen gaan doen! Ik heb geen wachtlijst je kunt direct een afspraak maken. Het kennismakingsgesprek duurt 45 minuten en kost 55 euro Ook avonds en za-ochtend mogelijk Wil je meer informatie? Tel: 050 3139211 / 06 30655497 info@relatietherapiegroningen.nl Tot ziens bij mij aan tafel!!

Openingstijden Mediation & Relatietherapie Groningen Bleekveld 14 14 in Groningen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Contoura Groningen die het meest in de buurt ligt van de aan de Bleekveld 14 14 is de Contoura Groningen aan de Boterdiep 30.

Bedrijven in de buurt van Mediation & Relatietherapie Groningen Bleekveld 14 14 in Groningen

Meer therapie in Groningen

Onze bezoekers over Mediation & Relatietherapie Groningen in Groningen

  • Telefonische bereikbaarheid:
    100%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    7.8
    (2 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    7.7
    3 beoordelingen